Med 25 skyttere fra hele Sør-Trøndelag på plass til kretsmesterskap i feltskyting med pistol på Asmundvåg, måtte det omskyting til for å fordele medaljene i både fin- og grovkaliber.

Hitras Jørgen Olsen var involvert i begge omskytinger. I finkaliber måtte han opp mot Rune Kimo fra Rissa for å avgjøre førsteplassen. Det holdt med en runde (seks blink på ti sekunder), der Jørgen traff med fem, mens motstanderen tok fire.

I FELT: Selve feltskytinga gikk for seg i øsende regnvær i området overfor skytterbanen på Asmundvåg.

I grovkaliber var gullet allerede fordelt, og omskytingen stod om sølvet. Der møtte heimefavoritten en annen Kimo fra Rissa: Jørgen. Også der sørget Jørgen Olsen for å avgjøre i første skyting.

Dermed ble det både gull og sølv på heimefavoritten. Hitras andre skytter i A-klassen, Roy Aune, tok fjerdeplassen i finkaliber. Han hadde to treff i feil blink. Hadde disse sittet i rett blink ville han også kjempet om toppplassen

- Jeg har bare meg selv å skylde. Det er sånn som skjer i feltskyting, sier Roy Aune, som skal representere Hitra under sommerens øyleker, sammen med tittelforsvarer Jørgen Olsen

GRATULERER: Rune Kimo gratulerer vinner Jørgen Olsen etter at gullet og sølvet er fordelt.