Det endte uavgjort 0-0 for Frøya på hjemmebane i kveld. Sesongens første kamp var mot Kvik, som kanskje anses å være ett av de bedre lagene i divisjonen.

Kvik med flest målsjanser

Det var bortelaget som åpnet kampen best, og fikk satt press mot mål. Flere ganger havnet ballen faretruende nær Frøyas femmeter, men godt keeperspill og gode klareringer hindret Kvik i å ta ledelsen. Keeper Fredrik Årvik reddet Frøyalaget på streken opptil flere ganger, og hadde jevnt over en veldig god kamp i målet.

I andreomgangen våknet Frøya til og kjempet mer, og det ble en jevn fordeling av både sjanser og tid med ballen. Allikevel klarte ingen av lagene å få de store sjansene på mål, og kampen endte uavgjort.

Tåkelagt og kaldt

På tross av en noe sjansefattig kamp, en tåkelagt bane hvor man til slutt ikke kunne se cornerflagget på motsatt side, og en lite hyggelig temperatur, var det stort oppmøtte på åpningskampen. De som møtte opp fikk dessuten mer valuta for pengene under dagens kamp. Frøya ILs cheerleadergruppe underholdte i pausen med et innøvd program med turn, spreke hopp og heiarop, til stor jubel fra publikum.

LES MER FRA DIREKTE-RAPPORTERINGA HER

Vår kåring av dagens topp 3:

1. Fredrik Årvik

2. Tore Furberg

3. Karl Erik Bekken