-I første omgang henger vi ikke sammen i organiseringen og taper omgangenfortjent 4-1. Jeg sitter igjen med en følelse av at med litt større fokus påarbeidsoppgavene ville vi ha hengt med mye bedre i svingene, mener Willmann.

Det blir bedre iandre omgang, men da er vel begge lag mest opptatt av å spare mest mulig energitil onsdagens semifinale. Der møtes de samme to lagene til ny kamp.

- Daforventer jeg et helt annet fokus, sier Hitratreneren.

- Nå skal det riktig nok sies at det er mer enn fokussom spiller inn her nede. Kampene går i stekende varme og høy luftfuktighet, ogderfor er både vann- og matinntak i forkant av kamp ekstremt viktig. Vi harerfart at flere spillere har gått næringstørr i kampene, med resultat somoppkast, frysetukter og utmattelse etter kampene. Vi går nærmest konstant ogmaser om drikke og mat til jentene, forklarer Willmann.

Bermuda er klare for finalen. Onsdag kveld skal lag nummer 2 og 3, dvs. Grønland og Hitra kjempe om retten til å spille finalen mot Bermuda. Den kampen går heldigvis etter solnedgang, men varmt blir det uansett.

Laget:

TonjeHerfjord, Ida Bjørgan, Tuva Rømuld, Natalia Grøntvedt, Ella Dombu, SiljeGlørstad, Kjersti Rønningen, Synnøve Vingan, Ida Olise Solberg, KristinJørgensen og Julie Kristoffersen.

Innbyttere: Lise Røvik, Hege Sundet og Emilie Baglo Lund.

Mål forHitra: Julie Kristoffersen