Hitra Løpeklubb har også i år deltatt to dager på St. Olavsloppet. Og leder for Hitra Løpeklubb Bente Arntsberg har sendt oss bilder og en stemningsrapport.

Fra v: Ove Jomar, bak Ove står Erlend, Svein-Jarle, Bente, Inger og Solvor Foto: Hitra Løpeklubb

Loppet startet i Trondheim og Løpeklubben avsluttet på Sandvika etter endt dag to. De øvrige lagene som deltar alle fire dagene avsluttet lørdag i Östersund. Hitra Løpeklubb fikk hjelp av både Emil Melting og også Team Forthjort, bestående av ekteparet Kenneth og Charlotte Nordgård og av Erlend Broholm.

Dette gjorde at det var mulig for Hitra Løpeklubben å stille lag.  Emil deltok sammen med oss en dag. Tok da dobbeletappe. startet laget  i Trondheim 1. dagen og løp til Ranheim der Charlotte tok over. Team Forthjort deltok begge dagene.

Flere medlemmer fra klubben måtte melde avbud i år. Blant annet var Rolf Karlsen forhindret fra å delta i år. Han har deltatt på 23 St Olovslopp på rad, uten unntak.

Både løperene fra Løpeklubben, Emil og Team Forthjort var veldig fornøyde med årets gjennomføring og samarbeidet ga absolutt mersmak. Vi snakker allerede om å få til å gjennomføre alle fire dagene neste år.

Vi vil da behøver enda flere løpere. Slik at det er bare å melde seg, hvis noen som har lyst å prøve seg. Hitra Løpeklubb har felles treninger mandager og onsdager. Vi er et lavterskel treningsfellesskap.

Hanne avkjøler Inger S. Næss ved passering inn mot Stiklestad. Foto: Hitra Løpeklubb

Klubben har ingen ambisjoner for laget ifht plassering på St Olavsloppet. Vi gleder oss over å kunne delta. Selve loppet er en stor opplevelse. God stemning og man møter mange løpeglade folk på vekslingsstasjonene De av oss som ønsker konkurerer mot andre på samme etappe og mot egne kilometertider på etappene. Slik gjør vi loppet litt til induviduell konkuranse også.

Dag to startet Charlotte laget ut i fra Levanger. Denne dagen vekslet Hitra Løpeklubb et rosa pannebånd mellom seg på etappene. Dette for å minnes og ære vårt kjære klubbmedlem som vi mistet i okt. -20, Tove Nordbotten. Pga av pandemien var dette første gjennomføringen av loppet siden hun gikk bort. Fargen rosa ble valgt på pannebåndet for også å sette fokus på brystkreft.

Charlotte Nordgård starter laget fra Levanger torsdag morgen. Foto: Hitra Løpeklubb

Charlotte som startet dag to for Hitra Løpeklubb ut i fra Levanger, er operert for dette for 5 mnd siden. Imponerende at hun deltok og også deltar på andre løp.  Speakeren meddelte dette da Charlotte løp ut fra stadioen til applaus  fra tilskuerene.

Da Hanne S. Trønnes avsluttet dag to på siste etappen i Sandvika, ble det også opplyst av samme speaker hvorfor Hitra Løpeklubb vekslet rosa bånd mellom seg.

Samtidig kan det nevnes at det var veldig høy temperatur utover onsdagen men spesielt torsdag. Slik at det var viktig å være veldig påpasselig bed væskeinntak og at laget fulgte hverandre opp langs etappene.

Monika Glørstad løp også dobbeletappe onsdag. Fra Ronglan og inn til målgang på Levanger Foto: Hitra Løpeklubb
Emil Melting starter for Hitra løpeklubb dag en i Trondheim. Foto: Hitra Løpeklubb
Svein-Jarle Slenes venter i skyggen på veksling. Foto: Hitra Løpeklubb
Marketa Lenartova heies fram på sin etappe fra Åsenfjord Foto: Hitra Løpeklubb
Kenneth Nordgård passerer kona og lagkamerater som står å heier og gir drikke langs traeen. Foto: Hitra Løpeklubb