Fredag kveld serieåpner herrelaget til Hitra fotballklubb borte mot Malvik.

- Vi blir stort sett å møte nye lag i serien i år og har kun spilt mot KIL/Hemne 2 og Frøya tidligere. Det er derfor vanskelig å skulle si noe nærmere rundt årets første kamp og hvordan sesongen forøvrig vil gå, men vi satser på tre poeng allerede i første kamp, sier trener Ole Hofstad Eide under tirsdagens trening.

Satser på opprykk

Resultatmessig havnet Hitra FK midt på tabellen under fjorårets sesong i fjerde divisjon, men på grunn av omleggingen av tredje nivå i norsk fotball rykket ekstra mange lag ned en divisjon deriblant Hitra.

- Det er ikke mange lag som rykker ned på lignende resultat. Spillmessig var vi gode i fjor, og der og da var det selvfølgelig veldig kjedelig å rykke ned. Jeg har trua på at vi blir liggende helt i tabelltoppen i år, sier treneren.

Tre-fire spillere har forlatt laget siden sist runde, men de har også fått det samme antallet nye spillere inn igjen, legger Hofstad Eide til.

Laget har kjørt på med ekstra treninger og samlinger i forkant årets sesong. I løpet av oppkjøringen har de også hatt tre treningskamper mot Frøya med varierende resultat og prestasjoner, i følge treneren.

- Forskjellen fra i fjor er at vi er litt bedre trent i år. Selv har jeg lagt et år som seniorlagstrener bak meg og har blitt tryggere i rollen min. Vi satser på opprykk, avslutter Ole Hofstad Eide.

Hitra-laget har hatt økt fokus på trening i forkant årets sesong, forteller trener Ole Hofstad Eide.