SJETNE 2 - MAUSUND: 1-2

Mausund kontrollerte godt i førsteomgangen, og etter straffescoring av Atle Iversen og et spillemål av Bjørnar Heimdal, kunne de gå til pause med tomålsledelse.

Oppmann Joar Johansen mener laget hadde nok sjanser til at de kunne scoret to til i første halvdel. Og det kan virke som dette laget bør sette sjansene de får tidlig i kampene. I likhet med store deler av fjorårssesongen, falt nemlig Mausund også i denne kampen veldig bakpå utover i andreomgangen.

- Vi seig legger og lenger bak, og etter at Sjetne hadde fått et straffemål, var det stort sett spill på en banehalvdel, forteller Joar johansen.

Men laget holdt unna, og sikret tre poeng i seriedebuten.

Nesten bare øyværinger

Mausund IL herrelag har i lange tider vært trondheimsbasert, i den forstand at de fleste spillerne har bodd i trondheimsområdet, og at utflytta mausundværinger har blitt supplert med spillere fra Trondheim.

Men her har det skjedd en endring: stadig flere frøyværinger har sluttet seg til laget, og til torsdagens seriedebut mot Sjetne 2 stilte Mausund med kun en spillere som ikke har tilknytning til øyene (Bjørnar Heimdal). Dette når man regner med at den nye midtstopperen, Connor Foster, bor og jobber på Frøya.

Mausund stilte med følgende lag: Frode Larsen, Karl Erik Bekken, Mats Pedersen, Connor Foster, Torfinn Antonsen, Atle Iversen, Mats Einar Rotnes, Lars Larsen, Runar Hansen, John Ivar Theodorsen, Arvid Sørdal. Brukte innbyttere: Bjørnar Heimdal, Andreas Ervik, Martin Berge, Kåre Bogø.

Førstkommende søndag spilles første heimekamp på Varden. Da kommer Sverresborg på besøk.