ÅLEN - HITRA 3-2 (2-1):

Hitra FKs damelag reiste fredag kveld til Ålen med muligheter til å sikre seg poeng nok til å kapre tredjeplassen på tabellen. I motsatt fall: På grunn av den jevne tabellsituasjonen ville et tap føre Hitra tilsvarende langt ned på lista.

LES MER: Denne kampen blir avgjørende

Ved kampens slutt, var det det siste scenariet som hadde slått inn. Enkle mål helt innledningsvis i kampen - besørget av Hitra-spillerne selv - viste seg å bli avgjørende.

- Vi fikk verst mulig åpning av kampen med to selvmål imot oss etter kort tid, forteller trener Geir Småvik.

Noen justeringer på laget, gjorde at Hitra hevet seg mye mot slutten av 1. omgang. Det ga også resultat i målprotokollen. Lise Røvik satte ballen i mål på en retur etter et stolpeskudd av Ranveig Mellemsæther. I 2. omgang fortsatte det gode Hitra-spillet. Nina Antonsen satte ballen sikkert i mål etter en fint gjennomspill fra Kjersti Rønningen.

Mot slutten vippet kampen litt fram og tilbake. På stillinga 2-2 var det Ålen som klarte å lirke ballen i mål etter et hjørnespark.

- Vi hadde noen nesten-muligheter til å score mål. Jeg syns vi styrte det meste av kampen, men vi pådrar oss litt for lette mål imot, sier treneren.

Dette var sesongens siste kamp for Hitra.