Frøya ILs 16-årslag vant 22-16 borte mot Levanger lørdag. Etter åtte spilte kamper har Frøya sikret seg ti poeng. Ifølge froya.no er dette tilstrekkelig antall poeng for å få plass i Bring-serien, som er den nasjonale serien for landets beste 16-åringer. Bring-serien skal avgjøres over fire kamphelger i vitner og vår.

Dermed er lagets knallharde målsetting nådd.

- Fram til jul skal alle lagene møtes en gang og da vil de 8 eller 9 første på tabellen bli tilbudt plassene i Bring-serien etter jul. Målet til jentene er helt klart, de ønsker å bli det første laget fra øyregionen som når det høyeste mulige nivået i landet! Dette er jenter som er villige til å ofre mye for å nå målet sitt. De har håndballaktiviteter i snitt 6 ganger i uken under sesongen. I tillegg trener de styrke og kondisjon utenom de faste håndballtreningene, fortalte lagleder Øystein Claussen til lokalavisa Hitra-Frøya tidligere i høst.

Frøya ligger i øyeblikket på 5.plass i Regionserien med fem seiere og tre tap. Kommende helg blir det dobbeltkamp; først hjemme mot Charlottelund lørdag og deretter borte mot Klæbu søndag. Det er lag som ligger rett over Frøya på tabellen, så her er det duket for jevne oppgjør.