Frøya ILs håndballherrer spilte seg helt til finale i Trønderenergi cup forrige helg. Når serien starter om et par ukers tid, tror bookmakerne at motstanden blir atskillig tøffere.

NordicBet.com har lansert vinnerodds på landets alle håndballdivisjoner. For herrenes 3. divisjon i vår håndballkrets tipper spilleselskapet at Frøya havner på nederste halvdel. Selskapet gir 35 ganger pengene tilbake om laget likevel skulle gå til topps, slik at det nå bare er opp til laget sjøl å gjøre bookmakernes tips til skamme.

Oddsen på herrer 3. divisjon:

Molde: 1.90

Ørsta: 5.75

Sverresborg : 7.50

Charlottenlund 2: 9.00

Strindheim 2: 9.00

Røros: 10.00

NTNUI Håndball 2: 12.00

Melhus Gimse: 35.00

Vikhammer 3: 35.00

Frøya: 35.00

Langevåg: 45.00

- I våres gjorde vi det samme for fotballen og det var utrolig populært. Derfor vil vi nå også gi odds til alle håndballentusiaster og fans av lag i lavere divisjoner. Det er mange godbiter i 3, 4 og 5. divisjon som våre kunder fortjener en spillmulighet på, sier markedssjef Daniel Vassbund fra NordicBet.com.

- Jeg tror noen av våre oddssettere føler at de er ute på dypt vann når de spår 5. divisjon kvinner for region nord/midt-Norge for eksempel. Det er ikke alltid masse informasjon tilgjengelig, men det gjør det hele ekstra spennende. Vi har forberedet oss godt og gjort en stor jobb, så får vi se om vi treffer med tipsene våre, sier Vassbund.