Tirsdag kveld er det duket for lokaloppgjør i fotballen igjen. Da er det damelagene til Frøya FK og Hitra FK som møtes til dyst i Frøya storhall. Frøya ligger før kampstart på 5.plass på tabellen med fire poeng, mens Hitra har tredjeplassen med 14 poeng. Avdelinga ledes av Trygg/Lade (25 poeng).

Det har vært spilt en del kamper på seniornivå den siste uka. Her er en kort oppsummering:

Damer fotball 7-er,

Frøya FK- Kolstad: 1–1 og Hitra FK-Kolstad 1–2

To mål tidlig i første omgang avgjorde kampen mellom Frøya og Kolstad. Frøyas utligningsmål ble satt inn av Iselin Silja Skarpnes.

Senere samme dag reiste Kolstad til Hitra og slo kraftigere tilbake. Denne kampen endte 1–2 til Kolstad. Hitras mål ble scoret av Sara Baglo Lund.

6. divisjon herrer, Lensvik - Frøya: 1–1

Frøya reiste søndag til Lensvik. Her ble det ett poeng til begge lagene. Det var hjemmelaget som tok ledelsen i første omgang, mens Nathaniel Sandvik Furberg sikret poenget for Frøya med en scoring i begynnelsen av andre omgang.

Frøya beholder med dette tredjeplassen i avdelinga.

Dolmøy spiller i samme avdeling. Helgas berammede kamp på Dolmøy stadion mot Rindal2 ble avlyst fordi gjestene ikke kunne stille lag.

4. divisjon herrer, Orkla2-Hitra FK: 2–1

Hitra FK spilte mandag i forrige uke borte mot Orkla2. Her klarte ikke hitterværingene å bite godt nok fra seg, selv om laget tok ledelsen ved Sindre Sætherbø Kvakland. Orkla2 scoret etterhvert to mål og vant. Hitra spiller igjen i kveld (mandag) hjemme mot Nardo2.

På tabellen ligger Hitra FK på fjerdeplass med 24 poeng,. Avdelingas solide leder er Trønder-Lyn med 40 poeng.