Fotball 6. divisjon

Sandstad/Hitra2 - Nidaros: 2-4

Lørdag spilte Sandstad/Hitra2 toppoppgjør på hjemmebane mot Nidaros. Til kampen hadde Sandstad/Hitra2 en del forfall, men et sterkt lag ble stablet på beina.

Nidaros, som består av studenter med erfaring fra høyere divisjoner, hadde som forventet mye ball uten at de skapte store sjanser.

Nidaros tok ledelsen etter ca 30 min  da Sandstad/Hitra2 var uheldig og satte ballen i eget mål.

Etter ca 38 min utlignet Sandstad/Hitra2 på en flott kontring ved Abdu.

Til pause sto det 1-1. (Ole Eide fra HFK som hadde spilt en meget bra 1-omgang måtte dra i pausen og dette merktes utover i 2-omgang)

2. omgang startet som første omgang med et Nidaros lag som trillet ball uten å få til de store sjansene.

Etter ca 60 min fikk Sandstad/Hitra2 corner som Filimon satte kontant i mål med en perfekt heading.

Ikke lenge etterpå sto det 2-2 da Sandstad-Hitra2 igjen satte ballen i eget mål.

Etter dette sto kampen og vippet og det var full innsats begge veier. Etter ca 75 min fikk Sandstad/Hitra2 tildelt rødt kort etter at deres spiller som bare hadde vært kort tid på banene hadde fått 3 frispark imot seg på 3.5 minutter.

Dette røde kortet kom til å prege kampen og et Sandstad /Hitra2 som allerede var slitne, ble presset  lengre tilbake på banen.

Kampen så ut til å gå til uavgjort, men i det 89. minutt fikk en Nidaros spiller slitt seg fri og satte ballen kontant i mål og 3-2 til Nidaros.

Sandstad/Hitra2 fikk frispark i det 92. minutt og sendte alle opp i angrep. Det som ble en god sjanse for Sandstad/Hitra2 endte til slutt i en kontring og 4-2 til Nidaros.

Med dette er Nidaros ny serieleder i 6.divisjon.

Et surt tap hvor innsatsen til gutta hadde fortjent i alle fall en  uavgjort.

Innsendt