Frøyas 3. divisjonsmotstandere for neste år er klar. Frøya FK vil møte mange av de samme lagene de møtte sist sesong. Noen få trønder-lag var uheldige og havnet i avdeling som betyr mye reising ned på Østlandet. Men i Frøyas avdeling er det hovedsaklig lag fra Trøndelag. De lengste turene blir til Steinkjer i nord, og Tynset i sørøst.

Gir åtte ganger innsatsen

Bettingselskapet Nordicbet har allerede beregnet sine vinnerodds for alle lagene i avdelinga, og kan tenke seg å gi åtte ganger pengene tilbake dersom Frøya skulle gå hen å vinne serien. Bookmakerne i dette selskapet har mest tro på at Strindheim rykker opp til 2. divisjon fra denne avdelinga.

- Strindheim er nok en av klubbene som dro et lettelsens sukk da Tiller og Stjørdals-Blink ble sendt sørover. Trondheimsklubben slipper dermed å møte de to lagene neste sesong og blir våre favoritter til opprykk fra avdeling 10. Tøffest motstand tror vi Strindheim får fra Verdal, Steinkjer, KIL/Hemne og Frøya, som vi rangerer nærmest, skriver Nordicbet i sin vurdering.

KIL Hemne og Frøya kan utfordre

Selskapet mener både KIL/Hemne og Frøya kan utfordre topplagene.

- Men særlig på Frøya er usikkerheten stor og klubben står i fare for å miste mange av årets nøkkelspillere. Uansett blir det spennende å se hva Øystein Wiik får utrettet med mannskapet han har spilt sammen med så seint som i år. KIL/Hemne var lenge et heislag mellom 2. og 3.divisjon, men de siste årene har det vært stille fra de grønne og hvite. Potensialet og rekrutteringen er såpass stor der at vi blir slett ikke overrasket dersom de utfordrer Strindheim & co. i toppen, vurderer de.

På nedre halvdel er bookmakerne ganske sikre på at de nyopprykkede lagene vil få det tøft.

Her er Nordicbets vinnerodds for kommende sesong:

Strindheim       2,50

Verdal             4,00

Steinkjer         6,00

KIL/Hemne      7,00

Frøya              8,00

Ranheim 2      10,00

Charlottenlund   15,00

Kolstad             25,00

Rosenborg 3     40,00

Kvik                 50,00

NTNUI              50,00

Tynset              50,00

Tangmoen         75,00

Åfjord              100,00