FRØYA FK - NTNUI: 1-3

NTNUI er laget som Frøya må gå forbi på tabellen, hvis de skal fornye sin 3. divisjonskontrakt. Og alt så så lyst ut. Etter en litt ruskete start, tok Frøya komandoen, og Jan Are Klaussen ga heimelaget ledelsen med en vakker heading etter tyve minutter. Ti minutter senere fikk dagens beste frøyaspiler, Tor Erik Skeimo Løvås, en scoring annulert. Frøya vartet ikke akkurat opp med festfotball, men hadde kontrollen.

Ett kvarter ut i andreomgangen utlignet NTNUI på et langskudd. Men Frøya var fortsatt det giftigste laget, og selv etter at Fredrik Witzøe ble utvist, så det ut til at Frøya var laget som kunne avgjøre til sin fordel.

Da Zuva kom igjennom alene med keeper, så de fleste for seg at forrige kamps tomålscorer skulle avgjøre også denne kampen. Men NTNUIs gode keeper blokkerte. Hadde den ballen gått ut, ville sannynligvis avslutningen på kampen sett helt annerledes ut. NTNUI pøste nå på framover. og med få minutter igjen av ordinær tid tok de ledelsen. Rett før dommeren blåste av puttet på sitt tredje.

Etter en og en halv omgang med smil og optimisme rundt banen, fikk vi en marerittavslutning som betyr at nå skal det veldig mye til for at Frøya berger plassen i tredje.

Frøyas tre beste: Tore Erik Skeimo Løvås, Magnus Helgesen og Aleksander Bromseth