Fotball 4. divisjon damer

KIL Hemne - Hitra: 5-2

Hitra FK damer tapte kampen mot KIL Hemne torsdag kveld. Tross smellen, ser trener Roger Sørensen styrker i eget lag, og ikke minst at et nytt fotballtalent er på vei opp.

- Vi jobbet og stod på kampen gjennom og det er jeg fornøyd med. 15-åringen Sara Hammerhaug Selvåg hadde sin debut mot Kil Hemne og gjorde sine saker meget bra. Hitra FK og jentefotballen har på gang et nytt stort talent, så henne får vi se mere til, mener Sørensen.

Hitra-trener Roger Sørensen erkjenner at hemnværingene var de beste og vant fortjent. Han mener Hitra spilte en godkjent kamp og hadde en del sjanser som skulle ha vært omsatt i mål.

- Jentene slipper inn fem mål i dag, og tre av dem kommer som følge av ubesluttsomhet i avklaringsspillet, man blir stående og se på. Videre blir vi spilt lavt av Kil Hemne som presser oss godt og har gode og presise overganger, analyserer treneren.

Lina Selvåg scoret begge Hitras mål.

- Hun spilte en solid og god kamp og var vårt lags beste spiller. Lina er en god spiller og når spillehumøret er på topp, som i dag, da er det bare og berømme henne for et nydelige mål og flott innsats, sier Sørensen.