HITRA FK-MELDAL 4-1:

Etter en tung start på sesongen for Hitra FK damer med sju tap på rad, har nå damene slått tilbake med to seire på rad. Siste seier kom på hjemmebane i Hitra Idrettspark sist mandag med 4-1 mot Meldal.

Første omgang startet med at Hitra hadde ballen mest og produserte noen halvsjanser, men Meldal var også farlig frempå ved et par anledninger. Midtveis i omgangen fikk imidlertid Hitra tre mål på ganske kort tid og kunne gå til pause med en 3-0 ledelse.

Første mål kom ved Ingvill Børø da hun kontant satte en retur fra dødball i mål. Også det andre målet kom på dødball og nå var det Lise Røvik som på nydelig vis møtte en god corner fra Vilde K. Lund og headet kontant inn 2-0. Vilde K. Lund slo for øvrig mange gode cornere i kampen, og kanskje burde flere av disse vært befordret i mål. 3-0 kom også ved Ingvill Børø, som dro seg gjennom Meldal-forsvaret og trillet iskaldt ballen forbi keeper og inn i det lengste hjørnet.

I andre omgang hadde Hitra god kontroll på kampen og skapte flere store sjanser uten at de fikk ballen i mål. Blant annet var Kine Øyen og Eva Nyhus Reppe flere ganger farlig frempå, men lyktes dessverre ikke med å få ballen i mål. I stedet var det Meldal som scoret på en kanonkule av et frispark fra ca. 20 meters hold. Hitra fortsatte imidlertid å ha kontroll på kampen og til slutt lyktes det for Synnøve Wingan å prikke inn et følsomt skudd fra spissen av 16-meteren via lengste stolpe og i mål. Hun fastsatte dermed sluttresultatet til 4-1.

Ronja Athammer, Ingvill Børø og Lise Røvik var hjemmelagets beste.

- I tillegg gledelig å se at Lina Selvåg snart er tilbake for fullt etter langvarig skadeavbrekk. Hun blir nok meget nyttig for laget utover høsten, sier trener Dag Willmann.