Håndball herrer 3. divisjon

Frøya IL - Molde/Elnesvågen og omegn IL: 27-24 (13-11)

De visste det ville bli tøft, og tøft ble det. Men hva gjør vel det når seieren dras i land?

Molde/Elnesvågen kom til Frøyahallen med et ungt lag. Gjestene har startet årets sesong med å plassere seg sånn midt på tabellen etter fem serierunder, med fire poeng. Mens hjemmelaget Frøya før søndagens kamp i Frøyahallen hadde samlet åtte poeng .

Molde startet kampen friskt. Frøya hadde lovet seg selv å være tette bakover og være tøffe i forsvar, men moldenserne kom lett til en del sjanser i første del av først omgang. Etterhvert fikk hjemmelaget tak på sitt eget forsvar og Sondre Godhavn i mål fikk en mye lettere jobb og tok de skuddene som i det første kvarteret gikk inn.

Lagene spilte tett og det ble en nervepirrende avslutning på en kamp Frøya vant 27-24. Trener Roger Tvervåg kaller det en morsom kamp og oppsummerer kampen slik:

-  En bra 1. omgang, men vi hadde litt å gå på i 2. omgang og da spesielt i vårt angrepsspill. Vi har litt for hurtige avslutninger, og synes det ble litt bedre i 2. omgang. Jeg er imponert over vinnerviljen og at vi har den evnen til å avgjøre jevne kamper til vår fordel.

Frøya har nå ti poeng og i øyeblikket tredjeplassen på tabellen, bak Sverresborg og Charlottenlund (begge med 14 poeng).

Tvervåg og de to andre laglederne – Maren Melhus Gylland og Vibeke Inderø - sender igjen ros til sitt fantastiske publikum.

- Vi er så takknemlige og glade for å ha et så bra publikum som lager en ramme rundt kamper som mange misunner oss, sier de tre.

Frøyas scoringer:

Conor Foster 2

Sarunas Ceponis 3

Hans Petter Trøa Sandvik 8

Jøran Adolfsen 1

Kristian Sjøli 3

Marius Næss 2

Marcus Nøstan 4

Robin Norheim 4​