Med seier 4-0 heime over Vanvik, kan Frøya FK ta sommerferie med god samvittighet. Laget er nå ute av bunnstriden, og kan begynne å se framover igjen.

For Frøya var det en viktig kamp som ble spilt lørdag. Med tap for Vanvik, ville utgangspunktet for høstsesongen bli vanskelig med bare to poeng ned til nedrykksplass.

Men guttene i blått virket motiverte, og satte standarden fra første stund. Belønningen kom da Fredrik Witzøe sendte av et susende langskudd som endte i nettmaskene.

Før pause økte Tore Furberg og Jøran Adolfsen ledelsen til solide 3-0 etter en vel gjennomført omgang.

Heller ikke etter hvilen var det tvil om hvem som var best. Det var langt farligere foran motstanderens mål når Frøya hadde ballen, og det var fortjent nok at innbytter Jørgen Utvik Karlsen la på til 4-0.

Stig Halvorsen var naturligvis fornøyd med guttene.

– Dette var en meget godt gjennomført kamp. Det betyr mye for oss etter en tung start på sesongen. Nå gjelder det å ta med seg denne positive opplevelsen inn i høstsesongen, mener Halvorsen.

4.divisjonstabellen ser du her

NB: Hyggelig er det at mange unge gutter får sjansen på Frøya-laget. Mot Vanvik fikk 16-åringen Stian Kristiansen sin debut, og han spilte A-lagsfotball som han ikke skulle gjort annet.

Frøya har nå sommerferie fram til 9. august da laget spiller borte mot Kvik i Trondheim.