Det var rekordstor deltagelse under Påskefelten på Oppdal med 227 startende, fordelt på fire øvelser. Påskefelten er sannsynligvis det største feltstevnet i Midt-Norge med deltagelse fra både Midt-Norge og Østlandet. Maks oppnåelig poengsum i årets feltløype var 99 poeng. De fire øvelsene var revolverfelt, grovfelt, finfelt og militærfelt.

Deltagerne ble fordelt i klasser fra A-D, rangert etter tidligere års resultater, hvor A er høyeste klasse. Beste poengsum uansett klasse vant konkurransen, i tillegg var det rangering innen hver klasse.

Med en poengsum på 98 av 99 mulige, vant Jørgen Olsen fra Hitra pistolklubb klasse A i øvelsen revolverfelt. Seieren ble avgjort på antall innertreff, hvor vinneren hadde 31 og andremann 30.

Øvrige lokale resultater fra Påskefelten:

Roy Aune ble nr. 3 i klasse B i finfelt med 93 poeng, nr. 2 i klasse C i revolverfelt med 90 poeng, og oppnådde 81 poeng i klasse C i militærfelt.

Frode Haugen ble nr. 13 i klasse B i finfelt med 79 poeng, nr. 2 i klasse D i grovfelt med 74 poeng, nr. 1 i klasse D i revolverfelt med 87 poeng.

Arne Aarnes nr. 9 i klasse B i finfelt med 86 poeng, nr. 1 i klasse C militærfelt, nr. 12. i klasse A grovfelt med 82 poeng og nr. 3 i klasse D revolverfelt med 79 poeng.