I morgen tirsdag (12. mai) går startskuddet for 22. året på rad i den landsomfattende TINE-stafetten. På Sandstadbanen deltar 20 lag i fra alle klassene på mellomtrinnet på Hitra. Det er Det er Strand Oppvekstsenter som arrangerer stafetten på Hitra.

Arrangementet på Sandstad er en av 280 arrangement over hele landet. I år er det deltakerrekord med over 104.000 deltakere i Norge.

Norges Friidrettsforbund og TINE står bak det som er blitt Norges desidert største idrettsmønstring med deltakere fra 6. – 9. klasse.

-Spesielt er vi glade for at stadig flere lag fra hver skole deltar. TINE-stafetten er ikke en tradisjonell konkurranse, men en dag med fysisk aktivitet der vi ønsker at alle skal ha mulighet til å delta, sier prosjektleder Kirsti Tomassen.

– TINE ønsker å være en pådriver for at barn og unge har et sunt og variert kosthold kombinert med aktiviteter som lek og idrett. For oss er det derfor en fryd å kunne bidra til at så mange barn får oppleve denne idrettsgleden, sier prosjektleder Ann-Kristin Syversen i TINE.

PS: Også ungdomstrinnet arrangerer Tine-stafetten tirsdag. Ungdommene holder til i Hitra idrettspark.