Håndball herrer 4.div, Tynset - Frøya: 29-19

Første serierunde i 4. divisjon ble nok ikke helt som håpet for Frøyas ambisiøse herrelag. Motstander i bortekampen på Tynset kom fra 3.divisjonsspill forrige sesong, og ønsket gjestene velkommen med mye rutine og sterke spillere.

- Vi spiller jevnt med motstanderen første delen av kampen. Vi henter inn en tomålsledelse og er farlig fremover. Bakover merker vi at vi spiller mot mye rutine og fysisk sterke spillere, forteller trener Maciej Karpinski til Hitra-Frøya.

- Etter hvert leser Tynset angrepsspillet til Frøya og gjør det vanskelig for oss. Vi mister rytme i spillet og får kontringer mot oss.

Tynset leder med åtte mål til pause. Frøya legger om forsvaret til 6:0 i andre omgang og går tøffere ut for å hente ledelsen. Men laget blir ikke gode nok kollektivt i forsvaret og taper dueller. Dette resulterer i flere tominutters utvisninger og Frøya må spille fem mot seks spillere flere ganger. Kampen slutter 29-19 i Tynsets favør.

- Vi har nå fått nervene litt under kontroll og vet hvor vi står. Nå skal vi jobbe godt mot neste kamp (borte mot Stjørdals-Blink), så kommer flere hjemmekamper i november som vi gleder oss til, sier Karpinski.