Fortsatt er det ni poeng å spille om, så med full pott i de siste kampene om fortsatt mulig med spill i 3.divisjon neste sesong. Men da er man avhengig hjelp fra andre.Frøya starter kampen med å ligge lavt og kompakt, men lite agressivitet og dårlig press på ballfører fører til at Kolstad scorer allerede etter 5 minutter.

Etter scoringen skaper Frøya et par store sjanser på kontringer. I slutten av omgangen scorer Kolstad på ny etter svakt press på ballfører.

I andre omgang starter Frøya med et høyere press og flere som er villige til å gå i angrep. For lite presisjon i pasningsspillet gjør at Frøya ikke makter å skape noen store sjanser i løpet av andre omgang. Kampen ebber ut og i slutten av 2.omgang avgjøres kampen etter en kontring av Kolstad.

- Nå ser det mørkt ut, sier en litt skuffet ass.trener og sportslig leder Stig Halvorsen etter kampen.

- Skuffende at vi er så upresise samtidig som vi gjør det enkelt for Kolstad å lage mål idag. Nå er vi avhengig av vinne de tre siste kampene for å berge plassen i divisjonen, fortsetter Halvorsen.

PS! Frøyalaget virket lite samspilte og mye av dialog og kommunikasjon forgår på engelsk og litauisk. Dette gjør det naturlig nok vanskelig å henge sammen både offensivt og defensivt.

SE TABELLEN HER