Laget imponerte stort under turneringa og med femten mål på fire kamper var det klart for kvalikkamp for kvartfinalen onsdag kveld. Her vant laget 2-0 over Byåsen, og i kvartfinalen gjorde grønntrøyene kort prosess med Tiller da de vant 3-0.

Fredagens semifinale mot Kolstad ble et jevnt oppgjør. Begge lag hadde sine sjanser, men der HFK bommet, scorte trondheimslaget. Men på tross av 0-3 kom laget på en delt tredjeplass, noe som er imponerende med 23 av distriktets beste jentelag.

Kvartfinalelag

Hitra gutter 14 kom til kvartfinalen i b-sluttspillet, og innledet gruppespillet bra med 4-2 seier over Byåsen 3. Men i ei sterk pulje, der både Utleira og Nardo i kveld spiller semifinale endte kepper Bjørn Robert Johansen og resten av gutta på tredjeplass.

Laget tok seg helt til kvartfinalen, der de møtte Kattem. Men Kattem viste seg å være litt mer på hugget, og vant kampen 5-0. Uansett er Alexander Hellemsvik godt fornøyd.

- Vi har gjort vårt beste under cupen, og det var morsomt å være med. Og neste år håper jeg vi presterer litt bedre, sier backen til Hitra-Frøya.