Det var ikke overraskende at Bermuda hentet heim seieren. Laget banket Grønland 5-1 i sin første kamp, og viste dermed at de er klare gullkandidater blant de tre deltakerøyene.

Bermuda stiller i en helt annet divisjon når det gjelder fotballferdigheter. Men Hitra bestemte seg for å gjøre en skikkelig innsats.

- Vi ble enige om å gi full innsats fra første stund. Og jeg ble imponert over det jentene viste. De løp og løp, sier trener Dag Willmann.

- Våre spillere kjempet som løver, og klarte å få Bermuda ut av stilen. Fakstisk var det vi som hadde mye av spillet den første omgangen, men det var de som scoret på sine sjanser.

Ved pause var stillingen 3-0. Etter hvilen økte Bermuda til 6-0 før Julie Kristoffersen reduserte til 6-1 mot slutten av kampen.

- Jeg er imponert over jentenes innsats. Selv om det ble tap, gjorde de sitt ytterste. Nå blir det spennende om vi fortsetter like bra mot Grønland, sier en svært fornøyd Dag Willmann -  vel vitende om at Bermuda var et langt bedre lag enn Hitra.

Hitra stilte med følgende lag:

Nina Antonsen    Ida Johannesen Bjørgan   Ingvill Kristoffersen Børø    Natalia Torrejon Grøntvedt    Tonje Wraalsen Herfjord    Kristin Jørgensen    Sara Baglo Lund    Tuva Øverland Rømuld    Kjersti Rønningen    Lise Røvik    Synnøve Mjør Wingan

Innbyttere var Julie Kristoffersen og Hege Sundet.

Hitras neste kamp spilles tirsdag mot Grønland. Det bør bli et jevnere oppgjør hvor mulighetene for poeng absolutt er til stede.