Hitra FK gutter 16 er kretsmester i fotball for 7-erlag. Guttene har gjennom vår- og høstsesongen vunnet alle sine kamper. De har høstet 24 poeng og en målforskjell på formidable 93-23.

- Som trener for disse guttene så er jeg kjempefornøyd med denne prestasjonen, da det ikke er dagligdags å ta hjem et kretsmesterskap og ikke minst vinne serien med så klar margin, sier Roger Sørensen.

Hitra FK gutter 16 har for sesongen 2012 deltatt med to lag; ett i 11-serien og ett i 7-serien. Målsettinga for laget i 7-serien var intet mindre enn å vinne, sier treneren.

- Og det klarte vi ! Guttene har vist en innsats samt mye godt spill i alle kamper, så dette var fullt fortjent, mener Sørensen.

Guttene skal spille siste kamp i 7-serien på søndag mot Tydal og lover fullt trøkk, samt at laget nå fullt ut skal ha fokus på gjenstående kamper i 11-serien til midten av oktober.

Følgende spillere ble kretsmestre: Endre Antonsen, Erlend Bakeng, Champasuk Phraiwan, Eskild Eriksen, Eirik Jørgensen, Petter Lervik, Jonathan Klingenberg, Stian Melhus, Runar Olsen, Thomas Peitersen, Marius Ranheim, Fredrik Reksen, Trond E Refsnes, Christoffer Sandø, Ngao Niwat, Per Støen, Tarjei Sollie Sørensen, Magnus Vassbotn, Jonas Sagøy og Bjørn Robert Johansen.

Spillerne må ha spilt tre kamper i serien for å bli kretsmester.