KVIK - FRØYA FK: 3-1

Frøya FK målte torsdag kveld krefter borte mot serieleder Kvik. Det endte med tap 3-1 til Frøya FK.

Sportslig leder Stig Halvorsen i Frøya FK så kampen og rapporterer hjem at Frøya var godt på høyde med serielederen. Men at målene uteble.

- Kampen starter bra hvor vi er helt på høyde med Kvik. Selv om vi sliter med å skape noe så ligger vi bra. Etterhvert så trykker Kvik på og skaper flere store sjanser uten å score. Det er faktisk på en IKKE-sjanse at de går opp til 1-0. Billig mål, men ikke ufortjent, medgir Halvorsen.

- I 2. omgang kjemper vi oss inn i kampen og tar over mer og mer. Begge lag skaper sjanser, men det er vi som har mesteparten av spillet. Vi utligner ved Jørgen og er faktisk veldig optimistisk på å snu kampen. Desverre er det 10 minutter som ødelegger for oss da vi gir dem to mål etter svakt spill, sier han.

Halvorsen mener laget hans totalt sett spiller mye bedre enn sist.

- Slik som kampen ble, så er vi skuffet. Det er bittert at det er våre feil som gir bort målene, sier han.

Neste kamp kommer allerede mandag. Da går turen til Kyrksæterøra og bortekamp mot KIL/Hemne 2. Her bør det være duket for en relativt jevn batalje, da KIL/Hemne og Frøya FK er naboer på tabellen. Hemnværingene har bare tre poeng mer og har en kamp mer spilt.

- Når det gjelder Hemne borte så er det en vanskelig kamp å spå når vi ikke vet hvilket lag de kommer med. Uansett så fikk vi fornyet selvtillit mot Kvik og bør ha store sjanser mot Hemne 2, sier Halvorsen.

Hitra FK spiller denne runden hjemme mot Buvik2 på søndag.