CHARLOTTENLUND –FRØYA 6-4 (3-1):

Hele ti mål ble scoret på Charlottenlunds hjemmebane lørdag ettermiddag. Det som så ut til å bli storseier til hjemmelaget, utviklet seg etter hvert til å bli en svært målrik og spennende batalje mot slutten. For selv om Charlottenlund ledet hele 3-0 etter halttimen, beit Frøya seg fast og kom sterkt tilbake med hele fire scoringer.

SE DETALJERT KAMP-REFERAT HER

Dette var årets siste Frøya-kamp i 3. divisjon, og sportslig leder Stig Halvorsen brukte dagens live-oppdatering til å se tilbake på årets sesong og se litt fram mot den neste.

- Denne sesongen har vært preget av store utskiftninger gjennom hele sesongen.  Vi har mistet over 10 spillere som av ulike årsaker ikke har fullført sesongen hos oss. Det og det faktum at vi har to spillergrupper, en i byen og en på Frøya , som gjør at vi aldri får trent sammen, har gjort det vanskelig å få til noe samspill. Vi har ikke stilt med samme mannskap en kamp denne sesongen. Dette er noe vi må se på til neste år og prøve å finne løsninger som gjør at laget fremstår mer samspilt, sier Halvorsen.

HVA MENER DU BØR VÆRE VIKTIGSTE FOKUS FRAM MOT NESTE SESONG? Si din mening i kommentarfeltet under

På spørsmål fra en leser om hvor mange av spillerne som blir med videre til neste sesong, svarer Halvorsen:

- Vi har fått en del positive signaler fra flere av årets spillere, men det er nok naturlig at noen forlater oss ettersom vi spiller i 4 div neste år.  Vanskelig å fastslå antall og ønsker ikke å gå ut med navn før vi har signert dem.Når det gjelder neste år, vil dialogen med spillerene starte mot neste helg.- Øystein har kontrakt ut neste år og vil være hovedtrener, sier Halvorsen.