Fotball herrer 4.divisjon, Hitra idrettspark

Hitra -  Orkla2: 2-3

Strafferedning, fire mål i andre omgang, rødt kort i sluttminuttene, og heading i stolpen godt ut i overtida. Kampen mellom Hitra og Orkla2 ble akkurat så underholdende som et slikt toppoppgjør bør være.

Dessverre for hjemmepublikummet var det Orkla2 som fikk flest baller i nettet og dermed får med seg de tre svært viktige poengene i toppstriden i avdelinga. Flere lag står akkurat i vippeposisjon for om de blir værende i 4.divisjon eller må ned et hakk. Nå blir det derfor ekstra spennende foran lokaloppgjøret kommende helg mellom Frøya og Hitra.

Hitra tok ledelsen i første omgang ved Slavo Molnar. Men før det hadde hjemmelagets keeper Adrian Ranheim mesterlig reddet Orklas straffespark.

Andre omgang var ikke gammel da Orkla2 utlignet. Ikke ufortjent det i en periode orkdalingene kjørte raske og presise overganger. Snart kom også det andre målet til bortelaget. Hitra tente håpet igjen med straffespark , noe forøvrig Orkla-spillerne var svært uenig i og pådro seg to gule kort. Slavomir Molnar skuffet ikke og satte inn 2-2.

Det ble spennende inn mot slutten. En kommunikasjonssvikt mellom to hitterværinger ga åpning for et Orkla-angrep, som ble avsluttet med et nydelig skudd og 2-3.

Fire minutter før full tid pådro Hitras Matus Pekar seg sitt andre gule for kvelden og måtte dermed gå i garderoben. Dramatikken var likevel ikke helt over, for i overtida presset Hitra på for utligning. Laget var svært nære da ei heading stryker stolpen og ut.

Alle detaljene får du i live-oppdateringene (se i hovedbildet).

Hitra manglet i kveld flere av sine faste spillere, så som sist rundes storscorer Sindre Kvakland, Robert Kluciar og Fredrik Reksen.