Sist helg ble Jøran Adolfsen tomålsscorer i Frøya FKs 3-1-seier over Buvik 2. Målene kom først på et elegant skrudd frispartr, og det neste på en frekk lobb nesten fra midtbanen.

For tre år siden hadde Frøya FK fire brasilianere på laget. En av disse var høyrebacken Thiago, som også har spilt ganske høyt oppe i seriesystemet i heimlandet, samt i Sverige.

Han følger fortsatt med på frøyafotballen, og har lagt inn følgende kommentar på nettsaken lokalavisa hadde om helgas kamp:

«Joran (Jøran) was the best young player I ever played together in 15 years of football, in three diferent countrys ,including every levels too. I´m sure he will help Froya to be a bigger team in few years. Heja Froya!»

...og frekk lobb av tomålsscorer Jøran

Brasilianereren som har spilt fotball i femten år i tre forskjellige land, betrakter altså Jøran Adolfsen som det beste unge talentet han har spilt med.

- Jøss, det var arti, sier Jøran Adolfsen selv.

- Thiago er jo en av de beste spillerne som har vært i Frøya. Jeg liker jo å gi skryt til andre, og da er det alltid fint å få noe sånt tilbake, sier Jøran.