Lørdag blir det trøndersk volleyballoppgjør i Hitrahallen. Hitra volleyballklubbs 17-årslag spiller dag regionsmesterskap på hjemmebane fra kl. 10.

Sist helg spilte trønderne på samme lag mot andre regioner, men denne helga spiller de på sine respektive lag. De som vinner under helgas volleyballturnering får representere region Trøndelag i NM-finalen i mars. I helga skal Hitra møte, Inderøy, Namsos VBK, Nyborg IL og Lierne.

4. plass under NM i volleyball sist helg

Regionlaget til Trøndelag tapte mot Rogaland i semifinale og fikk derfor en plass i bronsefinalen mot Hordaland. Sluttresultatet ble at trønderne kom på en 4. plass i NM. Dette er et kvantesprang fra fjorårslaget sitt bunnresultat.

Opplegger Anna Østmark Andersen forteller at det var mye nerver under kampene i Oslo, men at jentene gjorde en god jobb. Andersen spilte i alle kampene og synes erfaringen har vært flott.

- Jeg har hentet mye inspirasjon, og det er moro å se hvordan nivået til de andre er i forhold til vårt, sier Anna Østmark Andersen. Bildet er tatt under Øylekene på Jersey sist sommer.

- Jeg har hentet mye inspirasjon, og det er moro å se hvordan nivået til de andre er i forhold til vårt, sier Andresen.

LES MER OM VOLLEYBALLKLUBBEN på deres Mitt Lag-sider