FRØYA FK - BUVIK 2: 3-1

I underkant av førti publikummere hadde tatt turen innom Frøya Kunstgressbane lørdag for å overvære kampen mellom Frøya og Buvik 2. Frøya åpnet med en pangstart; Den første scoringen kom allerede etter ett minutt av Arne Skarpnes.

Deretter fulgte en rufsete start for begge lag, med mange småfeil i spillet.

Innsatsen var det likevel ingenting å si på. Frøyalaget jobbet hardt, presset på og løp mye. Buvik 2 hadde noen store målsjanser på tampen av førsteomgang.

Solid keeperspill og gode redninger av Kristian Sand sørget for at Buvik 2 ikke fikk utlignet i første omgang. Jøran Adolfsen sørget for Frøyas tomålsledelse fem minutter før lagene gikk til pause. På frispark fra rundt 20 meter satte Adolfsen ballen sikkert i mål.

Mange målsjanser i andre omgang

Frøya startet også andre omgang med nettkjenning. Jøran Adolfsens andre mål for dagen kom åtte minutter ut i andre omgang med en frekk lobb over Buviks keeper.

Buvik 2s eneste mål kom et par minutter senere.

Det haglet med målsjanser underveis og det kunne godt blitt mål i det ene eller andre lagets favør. At det ikke ble mål på Frøya i løpet av sluttminuttene var ganske utrolig, med de store sjansene de hadde.

Publikum var tydelig ivrige på en siste scoring på tampen, men den uteble. Seier ble det uansett og den var etterlengtet.

Etterlengtet seier

Dagens trenerduo, Stig Halvorsen og Vidar Skarpnes, er godt fornøyde med seieren.

-  Det er bra vi vinner i dag, for å komme i gang igjen. Vi viser en god innsats i dag og spiller tidvis godt. Det springes mye og skapes mye bra. Vi er gode defensive.

Særlig artig synes Halvorsen det er at debutanten Andreas Mathisen gjør det så bra i dagens kamp.

Andreas Mathisen selv syntes det var stas å få skryt etter debutkampen.

- Det er alltid artig å høre at man har gjort det bra.

Stig Halvorsen påpeker at det er mye positivt som skjer i Frøya FK.

- Vi har et ungt lag og lokale spillere med mye talent.

Frøyas mål:

Arne Skarpnes, Jøran Adolfsen, Jøran Adolfsen.

Frøyas lag: Kristian Sand, Øyvind Clausen, Kim Hansen, Aleksander Bromseth, Andreas Mathisen, Arne Skarpnes, Jøran Adolfsen, Andreas Johansen, Remi Eide, Ole Mathisen, Jørgen Karlsen, Fredrik Årvik, Gustav M Witzøe, Audrius Rackus og Adrian Måsøval.

Beste spillere:

Kristian Sand, Andreas Mathisen, Jøran Adolfsen