Daniese Sæther (18) og lagleder Jens Christian Reberg i Frøya og Hitra Taekwon-do-klubb er i Thessaloniki i Hellas, hvor frøyajenta skal delta i Europamesterskapet i takewon-do.

Daniese og Jens Christian skriver reiseblogg fra opplevelsene i EM-byen her på lokalavisa Hitra-Frøya. Her er rapporten de har sendt hjem i dag (se også alle bildene):

Etter middag i går ble det en rolig kveld her i Hellas. Laget samlet seg i en sofakrok og latteren satt løst i gruppa som koste seg med godteri fra taxfree`n med god samvittighet.

Dagen i dag, onsdag, er eneste fridag. Daniese og de andre jentene har brukt dagen på shopping mens mange av de andre har trent. Landslagsledelsen har vært på viktige møter og mottatt en del nødvendigheter.

I ettermiddag foretas trekningen av listene. Coachen til Norge har bestemt at ingen av utøverne skal vite hvem de skal møte eller hvor mange som er i deres gruppe. Listene blir sannsyneligvis offentliggjort på arrangørens net side under Draw i venstre menyen på denne siden:

http://ec2016.itf-taekwondo.gr/

Videoen på siden er også en finn smakebit på hva som skjer i morgen og dagene som kommer.

Utøverne har i dag mottatt startnummer så nå er alt det praktiske på plass til konkurransestart kl 09.00 i morgen tidlig.