SalMar og Dolmøy IL har inngått en treårs avtale om barnefotballcupen SalMar-cup på Dolmøy stadion.

-Den tradisjonsrike cupen som SalMar nå blir en viktig del av går i år av stabelen lørdag og søndag 20. - 21. august 2022 og er for guttelag og jentelag i aldersbestemt fotball fra 6-12 år. 3'er, 5'er og 7'er-fotball i flotte omgivelser på Dolmøy stadion, sier leder i Dolmøy IL Stian Vatn.

- Vi er enige om en 3-årsavtale og begge parter har et uttalt ønske om å arrangere barnefotballcupen i mange år framover, sier Ellen Lyngvær i SalMar. Avtalen med MOWI gikk ut i 2021, og nå tar Frøya-selskapet over cupen.

-Vi i Dolmøy IL ønsker å takke MOWI for et langt og godt samarbeid. Samtidig er Dolmøy IL svært glade for å ha fått SalMar med på laget for å videreføre den store barnefotballcupen, sier Vatn.

-Cupen er en populær og viktig cup for idretten på Frøya og Hitra, med mange fotballglade barn, god stemning og som regel godt vær. Den årlige cupen er en av de største fotballcupene for barn i regionen. Både Ellen K Lyngvær i SalMar og Stian Vatn i Dolmøy IL er glade for at det fortsatt blir cup med fotballglede, glade barn og stor aktivitet på Dolmøy stadion også i årene som kommer. Barnefotballcupen på Dolmøya var i 2020 og 2021 et av få idrettsarrangement for barn som ble gjennomført i øyreginen, da med strenge covid-restriksjoner. - Å lande avtalen med SalMar var viktig for Dolmøy IL. Avtalen er med på å sikre aktivitet til barn og unge i vårt område. Samtidig er langsiktigheten for oss viktig, det å kunne få med en aktør som SalMar på en 3-årsavtale er gull verdt for oss. Fra og med i år blir det grillet SalMar-laks på stadion, sier Stian Vatn i Dolmøy IL. -Dolmøy IL ønsker å være en av de viktigste organisasjonene for barn og unge i sin skolekrets. SalMar er en viktig lokal aktør i øyregionen Hitra og Frøya og er en av verdens største og mest effektive produsenter av laks, sier Vatn som ønsker velkommen til barnefotballcupen på Dolmøy stadion 20. – 21. august 2022!