Håndball 3. divisjon herrer

Røros - Frøya: 22-26

- Vi skal gjøre bookmakernes tips til skamme, sa Frøya-herrene og la ut på lang biltur til Røros lørdag for serieåpning. Laget som er tippet til å slite i nedre halvdel av tabellen, viste at de slett ikke har tenkt å gi seg uten kamp. Og kampå ble det, og flest Frøya-mål ble det også. 22-26 sto det på måltavla da kampen var over, og i garderoben etterpå sto naturlig nok jubelen i taket.

Slik oppsummerer Maren Melhus Gylland i lagledelsen til Frøya kampen:

- God start på kampen, Sondre starter med gode redninger i mål. Ligger ett og to mål foran hele veien. Til pause leder vi med tre mål. Litt ute i 2.omgang går det litt i mot oss og vi har en del skudd på keeper og utenfor mål. Røros går forbi oss med 2 mål og vi tar en timeout. Etter timeouten snur vi spillet og guttene spiller med den vinnerviljen de har. De gjør hverandre gode og vi henter inn målene, og går i fra. Modesta redder en del skudd på slutten og vi vinner med 26-22. Kjempegod lagseier av guttene som viser at de er gode sammen, forteller Gylland.

Frøya har ny kamp allerede i morgen (søndag), da er det kamp borte mot Sverresborg. Første kamp hjemme i Frøyahallen blir på søndag neste helg, da kommer Ørsta på besøk.