Frøya Fotballklubb har i dag ansatt Øystein Wik (29 år) som ny hovedtrener for Frøya Fotballklubb for sesongen 2012 og 2013.Øystein Wik har i 2 sesonger vært spiller og kaptein for Frøya FKs 3. divisjonslag.

Lokalavisa har lenge kjent til at Wiik var sterkt ønsket av spillergruppa til å ta denne oppgaven. Et ønske som fikk gjennomslag i styret:

- I arbeidet med å finne ny hovedtrener har det vært et stort ønske fra spillergruppa i Frøya Fotballklubb at Øystein ble vurdert som ny hovedtrener. Styret har i sitt arbeide kartlagt flere kandidater, og har konkludert med at Øystein er den kandidat som oppfyller de krav som settes til stillingen, og kan være den rette bidragsyter for å ta klubben videre i den sportslige satsningen, forteller styreleder Roger Sørensen i Frøya FK.

Han sier videre at styret er meget tilfreds med at Øystein har takket ja til hovedtrener jobben, og ser fram til et godt samarbeide og videre sportslig utvikling av Frøya Fotballklubb.

Hvilke spillere fra a-stallen som blir med videre i klubbens satsing, er fortsatt ikke helt avklart. Det man vet er at Hans Engum, Einar Arnesen, Andreas Sletvold og Espen Granlund forsvinner fra klubben.

For de øvrige spilerne venter klubben avklaringer den nærmeste uka. Lokaltalentet Sondre Strand Hansen har allerde skrevet under kontrakt.

Frøya Fotballklubb har videre fått på plass trenere i følgende klasser for sesongen 2012.

Gutter 14: Per Ove Espnes, Geir Inge Kristiansen og Marcus Skatvold.

Gutter 16: Trenere Stig Øien, Anders Espnes og Per Oddvar Måsøval. Med i teamet er oppmenn Ingvild Johansen og Eirik Johansen.

Junior: Frode Larsen, Mats E. Rotnes og Torfinn Antonsen.

- Styret jobber videre med og få på plass en B-trener for vår rekrutt/5 divisjons lag samt trener for jenter 14, legger Sørensen til.