Fotball herrer 5. divisjon

Hitra - KIL/Hemne2: 4-2

Eirik Jørgensen spilte en meget god kamp og bidro vesentlig til at Hitra beholdt alle tre poengene i mandagskveldens hjemmekamp mot KIL/Hemne2. På stillinga 2-2 ut i andre omgang, da Hitra først hadde måttet hente inn hemnværingenes forsprang, går Jørgensen fra midtbanen og sender avgårde et nydelig skudd fra rundt 20 meter. Det var utagbart for keeper og hjemmelaget var igjen i føringa, noe som holdt hele kampen ut.

-  En veldig sterk seier i en kamp der vi mangler ni spillere og har med fire juniorer som alle bidrar veldig positivt, kommenterer Hitras lagledelse.

Første omgang var en stillingskrig. Hitra spilte seg til to gode sjanser der Matus Pekar treffer tverrliggeren begge gangene. Fem minutter før pause går Hitra opp i ledelsen når Sindre Grindskar header inn et frispark fra Dan Rahimian. Men før pausesignalet lyder, roter hjemmelaget det til i eget forsvar og Hemne utligner.

KIL/Hemne har ikke tenkt å gi seg med dette og bruker tida rett etter pause til å gå opp i 2-1. Hitra tar så tak i kampen igjen og utligner med Matus Pekar etter en god corner fra Dan Rahimian. Utligninga gir mer ro i hjemmelaget. Så kommer den nevnte suseren fra Jørgensen, etterfulgt av 4-2 scoringa. Her er det Rahimian som nok en gang slår et godt frispark som Simen Eide stupheader inn.