Jansen ble for tre år siden omtalt som "Norges best trente idrettsutøver" av langrennstrener Thomas Alsgaard, og er for det norske tv-publikummet kjent som stuper i programmet "Skal vi stupe" på TV2. Han er landets mestvinnende turner og har hentet hjem hele ti kongepokaler. Denne helga er han her på Frøya for å dele av sine erfaringer med unge turnere og voksne ledere i Frøya IL.

Turngruppa har i ettermiddag (fredag) invitert politikere, lærere, barnehageansatte, alle som jobber innenfor fysiskhelse, trenere innen idrett og alle som har interesse av idrettsanlegg ogfysisk trening til samling i idrettshallen. Jansen skal her snakke om viktigheten av basistrening og viktigheten av basishall. - Vi får også besøk av Ole Ivar Foldstad som vilsvare på spørsmål om økomomi og drift av basishall. Han er leder i kretsen SørTrøndelag gym og turn, og jobber med å få opp anlegg rundt om i Norge, forteller Line Strømøy i turngruppa på turngruppas Facebooksider.- Ca kl 1730 – 1830 i idrettshallen vil han ha en"treningsøkt"/gjennomgang med de som driver med alle andre idretterher ute. Håper alle idrettsledere/trenere tar med seg sine utøvere på dette. Håper at så mange som mulig får til å komme, detteer en mulighet vi sjelden får, skriver turngruppa.

Denne helga er kickoff for en ny sesong for regionens mange turnere. Lørdag blir det treningssamling i hallen sammen med Jansen for turnerne fra 1. klasse og oppover.