Fotball, herrer 4. divisjon, Hitra idrettspark

Hitra FK-KIL/Hemne2: 0-2 (0-1)

- Det vil seg ikke for hjemmelaget, ble det skrevet på live-oppdateringa underveis i kampen mellom Hitra FK og KIL/Hemne2 i Hitra idrettspark i kveld.

- Det ville seg ikke for oss i kveld, gjentok også trener Ola Vigdal da Hitra ruslet av banen med 0-2 tap og følelsen av at dette egentlig var en kamp som Hitra burde ha tatt minst ett poeng i.

- Det var som en 0-0 kamp, og der de scorer på sine sjanser, syns Vigdal, som slet med en noe tynn spillerstall til denne mandagskampen. Men understreker at han ikke bruker dette som noen unnskyldning for tapet.

Hjemmelaget hadde sine sjanser til å score, blant annet da Slavomor Molnar "barberte" tverrliggeren med et skudd i første omgang. Like etter var samme mann frampå med et skudd, og der Remi Eide forsøkte seg på returen. Men det var kanskje symtomatisk for hva som ville komme: Det ville seg bare ikke å score mål for hjemmelaget i kveld.

I stedet er det KIL/Hemne2 som tar ledelsen kort tid før pause.

Trener Ola Vigdal

I andre omgang skyter Hitras Sindre Kvakland i stanga, før KIL/Hemne2 rusher fram og setter inn 0-2. Hjemmelagets supportere roper på offside i denne situasjonen, men det var ikke dommeren enig i.

Hitra forsøkte iherdig mot slutten, men presisjonen framover var ikke god nok og hemnværingene kunne reise hjem med tre poeng. I vårkampen vant forøvrig Hitra i Hemne.