Dimensjonene over Frøya storhall har vi sett utenfra i lang tid. Nå begynner også dimensjonene innvendig å bli tydelige. Store maskiner og sterke hender er nå i gang med å rulle ut de kjempestore rullene av kunstgress, som snart blir til fullverdig, innendørs fotballbane.

- Legging av kunstgresset igang. I går kveld ble "lukene skalket", og det ble satt på oppvarming. Og da var temperaturen inne minst 12 grader i morgentimene. Det trengs, for her skal det bl.a. limes, forteller prosjektkoordinator Jan Otto Fredagsvik på prosjektets Facebook-side.

Hallen har de siste dagene også fått belysning, og fundamentet for klatrehallen er også klart slik at denne delen av bygget kan reises.

Onsdag den 23. november åpner storhallen dørene. Etter en kort åpningsseremoni og kamper mellom aldersbestemte lag, blir det kamp mellom Frøya/Hitra og Rosenborg.

- I tillegg til å få ta den nye fotballhallen i øyensyn får publikum også en unik sjanse til å hylle RBK som årets suverene seriemestere og kanskje også nykårede cupmestere! Og så blir det moro å se hvor mye motstand våre egne fotballgutter i regionen kan gi Norges beste lag. Og moro blir det å se de små rekruttene utfolde seg på den nylagte kunstgressmatta, sier Fredagsvik.