På lørdag i Ålesund, ble det historisk pallplassering på Frøya NMK.

Linus Vatn Sørli fikk 1. plass i klassen mini/jr.60 og Malin Norheim havnet på 3. plass i samme klasse. Arvid Håkon Seternes fikk 3. plass i sin klasse Cadetti.

- Det var en spent gjeng som dro til Ålesund for å delta på KNA Norvest sitt regionløp 2015. Jeg tror nok ingen hadde forventet et slikt resultat. Det er alltid spennende med nye baner, og banen i Ålesund viste seg å være utfordrende med mange bratte svinger. Her hadde nok de på hjemmebane en stor fordel med tanke på å velge riktig kjørestrategi, skriver Monicha Seternes til lokalavisa Hitra-Frøya.

- Gode sjåfører jeg regner med vi ser mer av

Til tross for gode hjemmeforhold, ble det likevel en meget bra helg for øyregionen.

- Det er mye som skal klaffe, men resultatet sier vel noe om at både teknikere og sjåfører i NMK Frøya gjør en god jobb. Oliver Vatn Sørli og Anna Vikan kjørte også godt igjennom dagen, men glatt underlag og vanskelige dekk gjorde dessverre sitt til at de havnet utenfor banen i finalen. Det er surt når slikt skjer, men dette er gode sjåfører som jeg regner med vi får se mer til fremover, skriver hun.

- Det fine med gokart og frøyværingene er felleskapet og evnen til å glede seg over hverandre sine resultater. Her hjelper alle hverandre med både karter og gode råd.