Nå er avdelingene i neste års 4. divisjon herrer satt opp av Trøndelag fotballkrets. Frøya FK og nyopprykkede Hitra FK har som ventet havnet i samme avdeling, noe som betyr to intense nabooppgjør til sommeren.

Spennende er det også å registrere at Kvik blir i samme avdeling som øylagene, for i helga kom nyheten om at Rosenborg-legenden Bjørn Hansen overtar treneransvaret i klubben. I unge dager spilte 74-åringen selv på Kvik. Nå skal han hjelpe klubben oppover i seriesystemet.

Kvik spilte på nivå fire så sent som for to år siden, men ble flyttet ned til 5.divisjon i fjor da klubben ikke hadde råd til å spille i østlandsavdelingen i 3.divisjon. Klubben ble i tillegg straffet med seks minuspoeng, men rykket likevel opp i suveren stil, skriver Adresseavisen i saken om Hansens inntreden som Kvik-trener.

Hansen har trent A-landslaget, Flatås, G15-landslaget, G16-landslaget, G17-landslaget, G18-landslaget, G19-landslaget, Kvik, Oppdal, Stjørdals-Blink, Strindheim, U21-landslaget og Rosenborg. Han har vunnet 7 serie- og 3 cupgull med RBK.

Avdelingen2  i 4. divisjon for 2014 ser slik ut:

Charlottenlund

Meldal

Strindheim

Bjørgan

Vanvik

Byneset

KIL/Hemne 2

Frøya

Røros

Buvik 2

Hitra

Kvik