Norges Håndballforbunds Norgesmesterskap for veteraner arrangeres denne helga i Stavanger. Mesterskapet samler håndballveteraner fra hele landet. NM for veteraner arrangeres for kvinner og menn i kllasserne 35 år og eldre, 40 år og eldre, 50 år og eldre samt 60 år og eldre. Hitra IL har vært fast deltaker i flere år, og stiller i år lag i klassene J35 og J40.

Begge Hitra-lagene har nå lørdag ettermiddag spilt sine tre innledende kamper, og begge lagene kan vise til en seier og to tap (se resultater nedenfor). Det holder ikke til videre avansement, men troppen depper ikke nevneverdig av den grunn.

- Vi er uta av turneringa etter to tap i går (Svolvær og  Stabæk, men er fornøyd med eget spill, 3. plass i gruppa og at vi har kommet oss gjennom uten skader, rapporterer Jenter 35-laget. Stemninga er også upåklagelig i Jenter 40-leiren. Hitra IL J40 innledet Stavanger-oppholdet med seier 11-7 over Glassverket fredag kveld, men har måttet tåle tap mot Skjeberg og Bryne i oppfølginga.

J40 i aksjon, fem av spillerne er i familie. Her ser vi Maja Fjeldvær, Tone Larsen, Ann Kristin Willmann, Hanne Jorun Larsen, Heidi Larsen og Lise Eimstad Fjeldvær.

Resultatene:

Jenter 35:

Stabæk-Hitra 18-5

Hitra-Svolvær 8-15

Hitra-Tvedestrand 13-5

Jenter 40:

Glassverket-Hitra 7-11

Skjeberg-Hitra 10-5

Bryne-Hitra 15-8