Daniese Sæther (18) og lagleder Jens Christian Reberg i Frøya og Hitra Taekwon-do-klubb er nå på plass i Thessaloniki i Hellas, hvor frøyajenta skal delta i Europamesterskapet i takewon-do.

Daniese og Jens Christian skal skrive reiseblogg fra opplevelsene i EM-byen her på lokalavisa Hitra-Frøya. På grunn av dårlig nettforbindelse på hotellet hvor reisefølget oppholder seg, har vi så langt litt problemer med å få over bilder. Men her er reisebeskrivelsen de har sendt i dag, tirsdag ettermiddag:

- Dagen i går ble en lang dag. Var oppe i 4-5 tiden mandagsmorgen og etter å ha fløyet til Oslo, videre til Istanbul, så til Thessaloniki og hentet med buss kom vi til hotellet kl. 22. om kvelden.

- Daniese har vært på streng diett og spiste litt salat, tørre kjeks og litt loff i løpet av mandagen. Det ble fort kveld og Norge skulle tidlig opp for å stå fremst i køen til registrering og innveiing tirsdags morgen. Innveiing gikk som en drøm. Som Daniese har gitt utrykk for tidligere, skulle det spises når innveiingen var godkjent. Det er utrolig at det kan gå så mye mat i en liten kropp, for det var slutt på kaloriregning og salat under frokost buffeen etter innveiingen.

- Heldigvis har Daniese hatt god støtte i lagvenninne, kongepokalvinner og regjerende Europamester Kristina Pedersen fra Harstad som har vært i samme situasjon selv de siste ukene.

I kveld skal landslaget trene med landslagstrener Linn Johansen og Dag Owe Jensen. Resten av dagen i dag har vi vært på byvandring og nede på strandpromenaden til Egeerhavet og kost oss på uterestaurant med is. Første konkurranse dag er torsdag. Ellers kan det meldes om god stemning, godt humør, godt vær og ca. 20 varmegrader.

Hilsen Daniese og Jens Christian