Ole Magnus Strand fra Hitra VK var, sammen med Hans Sande fra IL Brodd, Norges lag i ungdomsklassen i helgens landskamp i vektløfting. Motstanderne England og Sverige ble også denne gangen for sterke for Norge, og hitterværingen var ikke helt fornøyd med egen innsats.

- Jeg hadde et håp om å slå ny personlig rekord, som er 87 i rykk og 113 i støt, men slik gikk det ikke denne gang, sier han over telefon et par dager etter kampen.

I rykk fikk både Hans og Ole Magnus 82 kg. I støt ble sluttresultatet 107 kg for Hans, mens Ole Magnus ble stående med 110 kg. Og selv om prestasjonene ikke helt ble som verken forventet eller håpt, var det allikevel gøy å være med.

- Det var veldig gøy allikevel. Dagsformen var ikke på topp, men det er selvfølgelig gøy å delta. Jeg håper jo jeg blir tatt ut igjen senere, innrømmer han.

- Og dessuten satt det en OL-vinner i salen og så på! En nordmann. Det var ekstra gøy, da. En som har vunnet OL. Det er stort, forteller Kvalvik Strand og innrømmer at skuffelsen gikk over ganske fort.

- Jeg har ingen store ambisjoner innen vektløfting. Jeg gjør det egentlig mest for å trene, så skuffelsen ga seg ganske fort. Det verste er nok at man ødelegger litt for laget, da. Det er det verste med å ikke gjøre det så bra som man kanskje håper, mener det unge vektløftertalentet.