RBK-spillerne rebesøker Frøya helga 16. - 17. juni. I år som ifjor kommer hele RBK-familien for å trene og for å avholde fotballskole forfrøyværingene.

- Fotballskolen er spesielt viktig med tanke på rekrutteringa, oginteressen for barneidrett. At RBK kommer til Frøya er stort for ungene, og viønsker at flest mulig deltar i fotballskolen der hele A-laget er på plass,jubler Remy Strømskag, talsmann og koordinator for samarbeidspartner Salmar.

Han forteller om fantastiske tilbakemeldinger etter fjoråretsarrangement, både fra spillere og deltakere. Det var da et stort ønske ogpådriv fra flere i det lokale næringslivet om å gjenta suksessen også i år.

Ny gnist til Frøya og RBK

RBK skal under besøket også overvære kampen mellom Frøya FK ogÅfjord, noe som kan være til motivasjon for et Frøya-lag i motvind.

- Her kan Jan Jönsson komme til å gi nyttige tips underveis. Vihåper jo at det vil skape en ekstra gnist blant Frøya-spillerne, og at mangekommer og ser kampen, sier Strømskag.

Etter kampen skal RBK-familiene videre for sosial sammenkomst medFrøyas næringsliv til havets festbord på Mausund. Og det spørs om ikke RBK ogsåkan returnere til tippeligaen med ny giv etter dette oppholdet.

- Resultatene til Rosenborg den siste tida vitner om at de kan hagodt av å få litt sjøluft, ler Strømskag, og utelukker ikke at arrangementet kan blien tradisjon.

Frøya FK står i regi av det sportslige arrangementet. Info rundtrammer og påmelding vil bli annonsert.