Ola Vigdal signaliserte etter siste sesong at han ønsket avløsning etter tre år som trener for seniorlaget. I løpet av disse har Ola ført klubben opp i 4. divisjon hvor man i fjor endte på øverste halvdel av tabellen.

Brage Myhren forteller at de gjerne skulle hatt med Ola videre som hovedtrener.

– Men vi respekterer selvfølgelig Olas beslutning, og takker ham for flott innsats som seniortrener.

Ola Vigdal skal imidlertid ikke forlate Hitra FK.

- I fjor trente jeg både seniorlaget og G13. Selv om jeg gir meg som trener for A-laget, skal jeg fortsatt trene et aldersbestemt lag. Det skal bli godt å kunne konsentrere seg om bare dette ene laget, sier Vigdal.

Mange kandidater

Fotballklubben har brukt mye tid på å finne Olas erstatter.

– Vi har vært innom mange trenerkandidater, og er nå glade for at brikkene faller på plass etter at Ole Eide har sagt seg villig til å ta jobben. Ole har spilt i Hitra FK i mange år, og kjenner klubben og miljøet svært godt. Vi føler oss trygge på at dette blir en god løsning, sier Brage Myhren.

Med seg får Ole bl.a. lillebror Simen som skal ha ansvaret for treningsgruppa for spillerene som befinner seg i Trondheim.

I tillegg skal Ole også ha ansvaret for et jentelaget J17.

Rekordmange lag

Hitra Fotballklubb har hatt en fin utvikling de senere årene. Og kommende sesong settes igjen ny rekord for antall lag som stiller i HFK-trøya.

- Vi regner med å stille med hele 12 fotballlag i år, noe som er tre flere enn sist sesong. Av disse er fire i jente/dameklassen hvor Hitra FK vil ha lag i både J13, J15, J17 og damer.

Juniorlaget vil også i år ha treningssamarbeid med juniorlaget som i år ledes av Halvard Stadsvik og Terje Jørgensen.

Myhren opplyser at samarbeidet med Sandstad fortsetter.

– Det betyr at noen av Hitraspillerne kan spille for Sandstad/Hitra2 i 6.divisjon. Dette er en ordning vi setter stor pris på. Vi er med på å fylle ut Sandstad-troppen, samtidig som våre spillere får verdifull kamptrening, forteller Brage Myhren i Hitra Fotballklubb.