Spillselskapet NordicBet satster videre på norsk fotball og har nå vinnerodds på alle fotballdivisjoner for herrer i Norge - også vår lokale 6.divisjon hvor vi finner Mausund, Frøya 2 og Sandstad.

- Det er mange som har bedt oss om å gå lenger ned i divisjonene og det har vi bestemt å gjøre fra nå. Vi kommer ha vinnerodds på alle landets divisjoner, sier markedssjef Daniel Vassbund i NordicBet.com.

Det betyr at du kan spille på hvem som vinner serien i 8. divisjon i Oslo, 9. divisjon i Akershus eller 6. divisjon i Trøndelag for første gang.

- Vi ønsker å være så lokale som mulig og det er naturlig at våre spillere skal ha en mulighet til å spille på sine lokale helter i lavere divisjoner. Ikke bare de som er høyere opp i divisjonssystemet, sier Daniel Vassbund.

Orkanger favoritt

Orkanger 2 er i følge spilleselskapet årets favoritt i vår lokale 6.divisjon. Selskapet gir bare 2,5 ganger spilleinnsatsen tilbake dersom dette laget vinner serien.

Mausund har selskapet langt mindre tro på, og lover 30 ganger innsatsen tilbake til de som satser på Mausund - dersom de vinner avdelingen.

Sandstad anses heller ikke som en potensiell avdelingsvinner, og får en odds på 12.

Litt større tro har tippseselskapet på Frøya2, som får en odds på 5.

Oddsen

Her er vinneroddsen fra Nordic Bet for vår lokale 6.divisjon:

Orkanger 2                          2.50

Grønningen                        4.00

Orkla 3                                  4.40

Frøya 2                                 5.00

Meldal 2                               5.00

Sandstad Hitra 2               12.00

Mausund                             30.00

Svorkmo 2                           40.00

Leik 2                                     40.00