I fjor fikk Sandstad bank da Mausund gjestet førstnevnte. Hele 10-1 vant mausundværingene. I kveld er det duket for nytt lokaloppgjør mellom de to lagene når årets 6.divisjon sparkes i gang på Sandstad stadion.

I år tror trener Jimmy Glørstad at de skal klare å karre til seg enda noen flere poeng. Han mener de har en bedre tropp enn forrige sesong.

- Vi har fått tilbake blant andre Nidar Selvåg, og har fått flere å velge i på keeperplassen. Troppen ser egentlig bra ut den. Vi har en stor stall, og vi har et samarbeid med Hitra FK som gjør at de har tre plasser på laget til hver kamp, slik at de som ikke får så mye spilletid i fjerdedivisjon, kan spille for oss. Så i år har vi trua på at vi kan ta noen seire og en del poeng, sier Jimmy Glørstad.

Tøff sesong for Mausund

- I år har vi rundt 23 mann i troppen, mens i fjor brukte vi rundt 45 stykker. Så det blir nok en tøff sesong i år, mener mausundoppmann Joar Johansen.

- Nå skal det sies at av de 45 spillerne fra i fjor, var det noen som kun spilte en kamp eller to. Men vi er avhengige i at folk kan spille flere kamper og unngå skader nå, legger han til.

Det ligger an til at noen av årets spillere er nye fjes, uten at treneren kan bekrefte noen navn ennå.

- Men vi får tilbake en gammel kjenning i Ronny Sundberg (40) som var en skikkelig goalgetter for oss noen år tilbake. Finner han formen blir det fort noen mål, spår oppmannen.

NB Frøya 2 spiller sin første kamp i 6.divsjon borte mot KIL/Hemne onsdag 6.mai