6. divisjon herrer:

KIL/Hemne 2 - Sandstad/Hitra 2: 5-3

Onsdag kveld var det igjen kamp for Sandstad/Hitra 2 .Denne gang borte mot Kil/Hemne3.

Dette var andre  kamp for Sandstad/Hitra2 på to dager, så det var en spent gjeng med litt stive og støle bein som tok turen innover.Flere sentrale spillere fra Sandstad meldte forfall til denne kampen, og Hitra klarte av uvisse grunner ikke å stille spillere til denne kampen.

- Men selvsagt var Roger Olsen med, Jan ser vi på som Sandstadgutt, smiler lagleder John Oalv Johansen.Dermed var det rent Sandstadlag som entret banen i flott sommervær og sol.

Sandstad fortsatte trenden fra mandagens kamp, og bommet på to 100%-sjanser før sju minuttert er. Deretter er det KIL/Hemne som tar over og scorer både 1-0, 2-0 og 3-0  i løpet av kort tid.

- Enkle mål, men fortjent da vi i denne fasen ikke henger sammen, mener Johansen.

Kjell Arne reduserer til 3-1 før KIL/Hemne igjen får et enkelt mål og 4-1. Deretter reduserer Sandstad igjen ved Paulius før KIL/Hemne øker til  5-2 rett før pause.

Trener Jimmy Glørstad (t.h.) fortrviler ikke selv om det ble tap.

-  Vi bestemmer oss for at dette kan vi ikke være stolte av og går ut til andre omg for å vise oss fra en bedre side. Nå sitter spillet og innsatsen er tilbake. Det ser ut som om vi har løpt av seg stivheten fra forrige kamp, forteller John Olav Johansen.

Thomas reduserer til 5-3 og nå er det gjestene som kjører kampen. Flere store og gode sjanser blir igjen misbrukt og bakerst har KIL/Hemne en gammel Hitra spiller i mål -  Lossius som har flere gode redninger.

TABELLEN

Hjemmelaget kommer til 2-3 store sjanser på kontringer, men det er Sandstad som vil mest i denne omgangen.Kampen ender med tap 5-3 i en kamp hvor lagene har en omgang hver og som med  litt bedre uttelling kunne gitt Sandstad både 1 og 3 poeng.- Det blir merkbart når man mangler sentrale spillere og at Hitra ikke stiller med folk til denne kampen. At laglederen må ta på seg drakt, sier sitt om dette. Men de som deltok la ned en flott innsats og viser at det er mange gode spillere på Sandstad, både gammel og ung, oppsummerer Sandstads lagleder John Olav Johansen.