Håndball damer 4.divisjon

Frøya-Surnadal: 17-18

Frøya – Skaun2: 35-20

- Uflaks, syns trenerne Marcus Nøstan og Kristian Sjøli det var å tape med ett mål hjemme mot Surnadal i lørdagskampen. Søndag var derimot gliset godt og tydelig tilbake, da Frøya-damene kjempet inn hele 35 scoringer før de ga seg.

- I går var det bra både forover og bakover. Det var en liten periode midt i 1.omgang der vi slapp oss ned litt for mye, noe som bidro til å ødelegge for seieren. Det var litt for mye skudd midt på keeper, men det var også gode sjanser. Syns alt i alt kampen var bra. Det var innsats og det var glød. At vi taper med ett mål er bare uflaks, oppsummerer trenerne etter kampen mot Surnadal, der Rachel Eidsvåg ble Frøyas toppscorer med fire mål.

Søndag ble scoringslista veldig lang. Hjemmelaget styrte kampen mot Skaun2 helt fra start, og damene smilte og jublet både ved scoringer og når de lykkes i forsvar.

- Vi turte å ta litt sjanser og å utfordre en mot en, noe førte til mange enkle scoringer. Selv om det ikke var allverdens til motstand i dag, så klarer vi å kjøre over dem og dra i land en solid seier, sier trener-duoen og roser også begge keeperne for å stå «fantastisk bra».

- Vi er kjempestolte av hele laget, sier Nøstan og Sjøli.

Frøyas scoringer:

Frida Rimol 4

Maiken Inderø Reppe 4

Aina Skarsvåg 5

Isabelle Espnes 5

Stine Vikan 3

Hildegunn Hallaren 7

Rachel Eidsvaag 4

Magnhild Myrseth 3​