Under utdelingen av årets SalMar-priser innen fotballen på Hitra og Frøya, gikk prisen for årets lag i Hitra FK til Gutter 16.

Her er juryens begrunnelse:

Prisen til årets lag tildeles et lag som består av et solid støtteapparat, med blant annet to stødige og dyktige trenere som har fulgt gjengen fra oppstart og helt til nå. Sammen med støtteapparatet rundt, har de vært gode til å skape godt miljø/ godt samhold i spillergruppa, noe som vises i antall spillere som er med år etter år. God treningskultur og godt miljø er det som preger laget. ”Sammen for HFK” er godt betegnende for denne gjengen.

Sportslig har de vist at de kan hevde seg godt, både i ulike divisjoner og ikke minst i cupsammenheng. I år gikk blant annet laget til topps i B-sluttspillet i Storsjøcupen. Flere av spillerne på laget har fått prøve seg på juniornivå, og har vist at de behersker dette godt. I tillegg har laget ”produsert” to spillere som i dag spiller i nasjonal liga med RBK i tillegg til at de bidrar her hjemme i HFK.

Det er alltid et ja å få enten det er på trenerhold, oppmannshold, eller fra spillene, og laget er meget gode ambassadører for Hitra Fotballklubb.